November 29, 2023
Easy Green Juice – Loving It Vegan

Easy Green Juice – Loving It Vegan

Denna läckra gröna juice är gjord med 3 enkla ingredienser för en mycket uppfriskande och vitaliserande drink. Enkelt, hälsosamt och så näringsrikt!

Ett glas grön juice.

Denna gröna juice är fantastisk. Det är bara 3 ingredienser, så det är väldigt enkelt att göra (okej, städning är en annan historia, men det är juice för dig!), och det är gudomligt.

Du kan använda hur mycket eller lite spenat du vill, men mer är bättre. Men om du är ny på att dricka grön juice, kanske du vill börja med att följa receptet exakt, och sedan när dina smaklökar säger “ge mig mer av det gröna” kan du sedan gå vidare genom att lägga till mer och mer. mer av det där goda gröna.

Missförstå oss rätt, vi använde en hel del grönt i denna juice (en hel påse babyspenat), men den är fortfarande väldigt mild och du vet hur det är när du juicer produkter du använder cirka 10 ton Produkter. och det skapar ett litet glas juice!

Du kanske vill lägga till mer spenat om du föredrar en ännu grönare juice.

Den här är helt enkelt läcker. Jag tror inte att någon kommer att ta en klunk av det här och inte vara nöjd med det.

Utseendet är som “hej, varför skulle du äta ditt gräsklipp” men sedan smakar du på det och det är en helt annan historia!

Ingredienser du behöver:

Foto av ingredienserna som behövs för att göra en grön juice.Foto av ingredienserna som behövs för att göra en grön juice.

Anteckningar om ingredienser

 • Morötter – behöver inte nödvändigtvis peeling, om de inte verkligen verkar behöva det! Vanligtvis räcker det med en snabb tvätt och trimning av toppar och svansar.
 • Gröna äpplen – vi älskar Granny Smith-äpplen eftersom de har en utsökt söt/syrlig smak och de är också väldigt saftiga. Men alla äpplen du har till hands duger.
 • Baby spenat – är bra för smak, men vilken spenat som helst fungerar också bra, eller ersätter grönkål.
Glas grön juice.Glas grön juice.

Hur man gör denna enkla gröna juice

Fullständiga instruktioner och mått finns i receptkortet längst ner i artikeln. Detta är en sammanfattning av processen som följer med processbilderna.

 • Tvätta dina ingredienser och skär sedan dina äpplen och morötter i bitar som är lätta att pressa.
Två fotocollage som visar äpplen och morötter på en skärbräda och sedan skuren i bitar.Två fotocollage som visar äpplen och morötter på en skärbräda och sedan skuren i bitar.
 • Börja med spenaten, rulla flera blad till en cylinderform och lägg dem tillsammans i juicepressen.
Babyspenatmatning i en juicepressBabyspenatmatning i en juicepress
 • Pressa sedan äpplena och till sist morötterna.
Två fotocollage som visar äpplen och morötter som matar en juicepress.Två fotocollage som visar äpplen och morötter som matar en juicepress.
 • Rör om saften och servera!
Grön juice i en kanna.Grön juice i en kanna.

Recepttips

Tillägg: Andra ingredienser som fungerar utmärkt till denna gröna juice är selleri, grönkål, gurka och ingefära. När du vill ha mer variation, lägg bara till några extra saker eller blanda ihop saker. Om du inte gillar smaken, lägg till mer grönt äpple så löser det problemet!

Förbered det i mixern: Om du inte har en juicepress kan du även förbereda den i en mixer. Skär ingredienserna ännu mindre så att de är lättare att blanda och mixa dem sedan i din mixer tills de är jämna. Sedan är det bara att passera det genom en sil. Använd en sked för att trycka ner saftmassan i silen så att all vätska rinner ut.

Grön juice hälld från en kanna i ett glas.Grön juice hälld från en kanna i ett glas.

Hur länge håller denna juice?

Drick det direkt för en ännu fräschare smak! Färska livsmedel oxiderar snabbt, så jag rekommenderar inte att lagra dem under lång tid. Förbered det och njut av det direkt.

Och då måste du rengöra juicepressen, men det är det värt för den läckra juicen!

Grön juice i ett glas.Grön juice i ett glas.

Fler juice- och smoothierecept

 1. Recept på blandad grön juice (ingen juicepress krävs!)
 2. Grönkålsjuice
 3. Matcha Smoothie
 4. Grönkålssmoothie
 5. Cherry Smoothie
 6. Morotskaka Smoothie

Har du gjort det här receptet? Var noga med att lämna en kommentar och betyg nedan!

Glas grön juice.Glas grön juice.

Grön juice recept

Denna läckra gröna juice är gjord med 3 enkla ingredienser för en mycket uppfriskande och vitaliserande drink. Enkelt, hälsosamt och så näringsrikt!

Att skriva ut
Stift
Betygsätta

Kurs: Frukost, drycker, rå

Kök: Vegansk

Diet: Vegansk

Förberedelsetid: tio minuter

Total tid: tio minuter

Serveringar: 2

Kalorier: 204kilokalorier

Stoppa skärmen från att bli mörk

Instruktioner

 • Tvätta ingredienserna och skär morötter och äpplen i lättpressade bitar.

 • Börja med spenaten, lägg ingredienserna i juicepressen, du kan rulla ihop flera blad till en cylinderform och mata ihop dem i juicepressen för att göra det lite snabbare/enklare.

 • Pressa sedan äpplena och till sist morötterna.

 • Rör om saften och servera.

Anmärkningar

 1. Granny Smith-äpplen fungerar bäst i denna juice, men alla äpplen du har till hands fungerar också.
 2. Näringsinformation står för fiberförlust i det totala antalet kalorier, men inte i enskilda makronäringsämnen.
 3. Detta recept publicerades första gången i februari 2018. Det har uppdaterats med nya bilder och tips men själva receptet är detsamma.

Näring

Del: 1Tjäna | Kalorier: 204kilokalorier | Kolhydrater: 65,5g | Protein: 4.4g | Fett: 0,9g | Mättat fett: 0,1g | Natrium: 164mg | Socker: 43,6g

GJORDE DU DET HÄR RECEPTET? Betygsätt det och lämna dina tankar i kommentarsfältet nedan, eller tagga @lovingitvegan på Instagram och hashtagga #lovingitvegan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *