Vegansk vitlök rosmarin potatismos

Förra året serverade jag min Potatismos med karamelliserad löksom var en stor framgång serverad med min läckra Vegansk sås recept. Men till Thanksgiving bestämde jag mig för att experimentera med en annan smak och prova vegansk vitlöksrosmarinmos. Det är en succé!

Ursprungligen publicerad den 21 november 2017.

I min familj älskar vi vitlök! Jag vet att vissa människor inte tål lukten av vitlök, och det här receptet skulle vara problematiskt om någon i min familj inte gillade det. Jag är så glad att vi alla gör det, så det här receptet är perfekt för vitlöksälskare som jag. Du kan också kolla in min Snabbpotatismos!

Bästa potatis för potatismos

Jag tycker att den bästa potatisen för mjuk, krämig potatis är Yukons och Russets. Vaxig potatis som Red Bliss kan leda till vitlök-rosmarin potatismos.

Hur göra Vegansk vitlök rosmarin potatismos

Till det här receptet kokade jag min rosmarinpotatis med hackad vitlök för att få fram smakerna. Du kan fräsa hackad vitlök och rosmarin och tillsätta dem efter att ha mosat potatisen.

Jag ville också ha en smörig smak, så jag lade till veganskt smör. jag använde JORDBALANS SPRIDAD MED SMÖR, min favorit smörersättning. Men om du inte gillar att använda ett veganskt smör är det bara att utelämna det och/eller tillsätta dubbel mängd olivolja.

Vegansk vitlök rosmarin potatismos

Andra läckra semesterrecept att prova

Vegansk potatismos med rosmarin och vitlök

Om du gillade det här receptet på vegansk vitlök och rosmarin potatismos och vill se mer, gå med mig på Youtube , Instagram, Facebook & Twitter!

Få rabatterade exemplar av min kokbok här.

Lyckligtvis sponsrar Healthier Steps läsare och prenumeranter genom annonser på vår webbplats många missgynnade familjer. TACK!

Lämna också ett stjärnbetyg! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *